Şeful de şantier de la Stadionul Municipal, atacat de câini

Şeful de şantier de la Stadionul Municipal, Nelu Nistorică, care este şi reprezentantul Elsaco în conducerea FC Botoşani, a ajuns, vineri seară, la spital după ce a fost atacat de câini în faţa Direcţiei Sanitar Veterinare.
În timp ce mergea spre casă, din curtea instituţiei au ieşit doi câini care au început să sară pe el şi să îl muşte.
Nistorică a fost trimis pe Secţia de Boli Infecţioase pentru tratament. El avea o rană la picior.

3 thoughts on “Şeful de şantier de la Stadionul Municipal, atacat de câini

  1. testul antirabic va rog! trebuie vro 10-15 caini in primarie sau zona sa le muste copii si pe ei si vor lua masuri ! sper sa nu mai sara la gatul primarului cum a facut la serele din parc figuranta pigmeea blonda de la teatru! succes DOMULE PRIMAR in eradicarea turbatilor ce se opun civilizarii orasului si starpirii cainilor bagabonzi !

  2. Sa nu fim rai. Sa avem rabdare pina cind un astfel de maidanez, eventual si atins de rabie o sa muste de fundulet pe careva „mare” de la Primarie, CJ sau Prefectura. Si atunci sa vezi ce mintenas vor dispare toti ciinii de pripat impreuna cu cei/cele de la ADOR .

  3. ce se intampla daca in legitima aparare scot pistolul pe care il detin legal si trag in cainii care ma ataca?/??…ca daca Primaria si Ecarisajul nu se ocupa, cum ne mai lasam copiii afara din casa ?.P.S…sunt si eu iubitor de animale dar nu de caini vagabonzi si de cat sa planga mama,mai bine sa planga javrele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *