Copil muşcat de câine. Deputatul Anuşca reacţionează pe Facebook

caine agresivUn copil a fost muşcat, vineri după amiaza, de un câine. Incidentul s-a produs în zona Săvenilor. Informaţia a fost făcută publică de deputatul Roxana Anuşca, pe contul personal de Facebook.

De altfel, soţia lui Florin Ţurcanu insinuează că activitate primăriei în materie de câini vagabonzi este deficitară şi ameninţă că va face orice ca „acest caz sa ajunga la urechile cui trebuie”.

Ieri dupa amiaza, in zona Savenilor, a fost muscat de caini un coleg de clasa al copilului meu! Constat ca, in calitate de parinte, esti neputincios in fata sistemului! Nu as vrea sa spun ce as fi facut eu in asemenea conditii, „ca sa nu se strice alianta”, dar va anunt pe aceasta cale ca voi uza de toate drepturile pe care le am in calitate de parlamentar , pentru ca acest caz sa ajunga la urechile cui trebuie! Repet: FEREASCA DUMNEZEU SA SE INTAMPLE ASA CEVA COPIILOR MEI! CEI CARE MA CUNOSC STIU DESPRE CE VORBESC!”, scrie deputatul USL.

3 thoughts on “Copil muşcat de câine. Deputatul Anuşca reacţionează pe Facebook

  1. mai bine doamna ati inventa un vaccin pentru cei care se opun starpirii cainilor ! pigmeea blonda care a sarit la gatul vicelui la serele din parc ! la fel si afectata de la ador de la bucuresti !succes domana deputat !

  2. „Deputatul Anusca reactioneaza pe Facebook”….parca era in Parlamentul Rominiei? De ce nu reactioneaza acolo? F. tare, la fel ca titlul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *