Vineri de poveste la Flilala din Primăverii a Bibliotecii „Mihai Eminescu”

Filiala din strada Primăverii a Bibliotecii Judeţene Mihai Eminescu Botoşani a dat startul, vineri, unei acţiuni inedite prin care speră să atragă cât mai mulţi copii pe perioada vacanţei de vară.

Este vorba despre o actiune intitulată „Vineri de poveste”,  unde copiii vor urmări filme  după care se doreşte implicarea lor în discuţii despre povestea filmului.

Ideea aparţine bibliotecarilor de la filiala din strada Primăverii pentru ca cei mici să aibă o vacanţă cât mai activă.

„Ideea aceasta a fost a mea şi a colegei mele ca în fiecare vineri să difuzăm câte un film pentru a nu se plictisi copiii  în vacanţă şi dacă vor fi solicitări, mergem în continuare”, a spus Brânduşa Coteţ, bibliotecar.

În vinerea când s-a încheiat anul şcolar, ora de întâlnire a micuţilor, pentru a urmări împreună un film, a fost 14.00, însă pentru a evita canicula care se simte foarte puternic la ora aceasta, se are în vedere schimbarea orei spre dimineaţă, adică 10.00-11.00.

Filmele difuzate vor fi pentru toate vârstele dar se va ţine cont şi de sugestiile venite chiar de la copii. În prima vineri, când s-a pus în practică această idee, cei circa 10 copii prezenţi au urmărit „Cei trei muşchetari” de Al. Dumas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *