Botoşănean prins la furat cablu de telefon în judeţul Suceava

Un botoşănean este cercetat după ce a furat un cablu de telefonie de pe raza judeţului Suceava. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a fost sesizat de dispecerul unei societăți de telefonie din Suceava, despre faptul că a fost semnalată o întrerupere pe rețeaua de cablu între localitățile Hânțești și Berești.

Polițiștii deplasați operativ la faţa locului, au depistat parcat pe D.J. 208B, un autoturism, în interiorul căruia,  se aflau trei role de cablu de telefonie. Totodată, s-a constatat faptul că, cablul a fost secționat și sustras pe  o distanță de circa 150 m, în zona apropiată autoturismului parcat.

O altă parte a cablului sustras a fost găsită abandonată pe sol, în apropierea stâlpilor de pe care a fost tăiat. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul este proprietatea lui C.Săvel, de 54 de ani, din municipiul Botoșani, iar în urma controlului interiorului autovehiculului au fost identificate mai multe articole de îmbrăcăminte, telefoane mobile, suma de 829 lei și alte documente pe numele T.Mihai, și A.Valerică, ambii din comuna Vorniceni, judeţul Botoșani.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul de poliție, urmând a se continua cercetările în vederea identificării utilizatorului mașinii.

Prejudiciul urmează a fi comunicat ulterior de către reprezentanții firmei de telefonie.

În cauză s-a întocmit dosar penal față de autori necunoscuți, pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *