Spectacole de teatru organizate de TSD Dorohoi

spectacol teatruMiercuri, 19 iunie, ora 12 a avut loc la Sala Teatrului din Dorohoi, prima editie a evenimentului ”Teatru Si Daruire” organizat de Tineretul Social Democrat  Dorohoi,  in parteneriat cu elevii liceelor din municipiu, scopul evenimentului fiind reprezentat de promovarea tinerelor talente precum si a teatrului ca forma de petrecere a timpului liber. La eveniment au participat ca invitati speciali membrii trupei de teatru a Colegiului Mihai Eminescu Botosani.

Au fost puse in scena trei piese de teatru,  ”Tinerete fara … sa-nvete si viata fara de carte” a trupei Reverie Teatrala de la Liceu Regina Maria, ”Cei mai mari mincinosi din lume” a trupei Open Wings de la Colegiul Grigore Ghica si ”Reteta Dragostei” a Atelierului de Teatru din cadrul Colegiului Mihai Eminescu Botosani.

Actiunea a fost bine primita de publicul numeros, marea majoritate tineri, de aceea ne dorim sa aiba continuitate. Vrem ca acest eveniment sa devina o manifestare complexa, unul dintre principalele obiective urmarite fiind redescoperirea lecturii si a adevaratelor valori artistice si culturale. Totodata urmarim sa contribuim la dezvoltarea creativitatii elevilor, deoarece punerea in scena a unei piese de treatru presupune un act de creatie prin interpretarea originala a rolurilor, prin crearea decorurilor, a costumelor si a fondului muzical. Implicarea tinerilor atrage dupa sine o serie de calitati precum:  capacitatea de comunciare, spiritul de initiativa, autocontrolul si seriozitate in rezolvarea sarcinilor. Ne bucuram că spectacolul a fost primit cu atât de mult entuziasm” a declarat președintele TSD Dorohoi, Cristina Anton.

Comunicat presa

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *