Scandal la institutiile de cultura cu directori pensionari. Turcanu ii acuza ca intimideaza candidatii!

florin turcanu iunie 1Directorii pensionari ai celor doua institutii de cultura din subordinea Consiliului Judetean, acuzati de Florin Turcanu ca intimideaza candidatii care vor sa participe la concursul pentru ocuparea posturilor de director la Orchestra „Rapsozii Botosanilor”, respectiv Centrul de Promovare a Culturii. Presedintele CJ a declarat ca au venit la el oameni de cultura care doresc sa se inscrie la concurs si care s-au plans ca sunt intimidati de Ioan Cobala si Ion Ilie sa nu faca acest lucru. Florin Turcanu sustine ca ia in serios si alte variante daca cei doi nu vor sa plece benevol de la carma institutiei, respectiv sa desfiinteze cele doua institutii sau sa le unifice cu altele.

Vin si se plang ca daca se vor inscrie la concurs, el va distruge Orchestra Rapsozii Botosanilor , va face o noua orchestra. Mi se pare dezgustator la nivelul judetului Botosani sa le fie frica oamenilor de cultura sa se inscrie la concurs, pentru ca actualii manageri care au dreptul la pensionare nu vor sa se pensioneze. S-ar putea sa avem surpriza sa avem oameni care sa nu se inscrie la aceste concurs ca le e frica. Oamenii care conduc aceste institutii vor cu orice pret sa ramana in continuare. Arunca vorbe, ca nu participati, ca daca participati voi face asta, alta. Ca orchestra e a lui. Cum e a lui… si a tinut-o cu banii judetului. De ce eu, judet, trebuie sa dau bani la niste institutii care sunt considerate ale lor„, a spus Turcanu.

2 thoughts on “Scandal la institutiile de cultura cu directori pensionari. Turcanu ii acuza ca intimideaza candidatii!

  1. Jos palaria pentru dl Cobala, munceste dar dl. Ion Ilie …. imi pare rau dar ne onoreaza cu prezenta doar in fata TV-ului unde se lauda cu munca facuta de altii

  2. Cat au profitat acesti doi „bruneti” grasi de pe urma slujbelor acestea si s-au facut ca muncesc si-au jupuit cu doua miini! Ca dovada, nu vor sa iasa la pensie ca unde-i mai bine decit pe mosia lor unde curge lapte si miere. Nu de virsta e problema ca mai sunt oameni valorosi de varsta lor, dar de conceptia ca totul li se cuvine numai lor ca fara ei nu se poate. Si nu sunt numai ei cu gindirea asta, ci sa mai vada dom Turcanu si pe altii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *