Şase firme pentru construcţia padocului de câini

cosmin andrei 002Şase firme s-au înscris la licitaţia pentru construcţia padocului de câini. Ofertele au fost deschise miercuri, cea mai mică ofertă fiind a asocierii de firme Dioconstruct Botoşani şi Cibogaz, respectiv 640.000 lei. Au mai participat Test Prima, Victor Construct, Conrec în asociere cu Elpro, Aquaterm în aspciere cu Trio Construct și Cornell’s Floor. Primăria a alocat pentru această investiţie 800.000 lei.

Viceprimarul Cosmin Andrei a declarat că la această dată câinii comunitari sunt prinşi de pe străzi, sterilizaţi şi returnaţi pe străzi.

De la începutul contractului au fost prinşi 200 de câini. Îi sterilizăm şi le dăm drumul înapoi până terminăm padocul„, a spus Cosmin andrei.

One thought on “Şase firme pentru construcţia padocului de câini

  1. 8 miliarde alocate pt un padoc de caini si sunt oameni fara servici fara casa fara a sti din ce traiesc si maine… ar trebui procedat ca in marea britanie dupa ce au terminat razboiul armata a ordonat populatiei sa stea o zi in casa si ei au mers pe strazi si au impuscat tot ce inseamna caine maidanez

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *