Farmacişti sancţionaţi pentru chiul de la serviciu

costel lupascu
Costel Lupascu, presedintele CAS Botosani

Cinci farmacişti au fost sancţionaţi de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate în urma unui control inopinat realizat luna aceasta. Potrivit reprezentanţilor CAS Botoşani, aceştia nu au fost găsiţi la program. Costel Lupaşcu, preşedintele CAS Botoşani, a declarat că farmaciile erau deschise, însă în locul farmaciştilor care aveau încheiate contracte cu instituţia de asigurări de sănătate au fost găsiţi doar asistenţii acestora.

Controlul inopinat a vizat respectarea clauzelor contractuale de către furnizorii de servicii medicale din judeţ. Acesta a fost făcut în timpul programului de lucru, iar farmacistul erau absenţi. Cu siguranţă, în acea perioadă s-au eliberat medicamente compensate şi gratuite„, a spus Lupaşcu.

Farmaciştii care au fost sancţionaţi cu avertisment riscă rezilierea contractului cu CAS Botoşani la următoarele abateri.

One thought on “Farmacişti sancţionaţi pentru chiul de la serviciu

  1. In sfirsit domnule presedinte face cineva o treaba buna .
    De ce de abia ? felicitari pentru activitatea pe careo desfasurati
    Mai faceti controale si la punctele neautorizate al farmaciilor ca toate au puncte de lucru ex. SC AZARIA ” cite puncte de lucru are si nici unulnu e autorizat ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *