HSR vrea să ridice din nou maşinile parcate ilegal pe domeniul public

hsr masina ridicataPrimăria Botoşani a primit o notificare de la Hi Speed Recovery, prin care anunţă intenţia de a relua acţiunea de ridicare a maşinilor parcate ilegal pe domeniul public. Această activitate a fost suspendată în urmă cu doi ani, pe vremea primarului Cătălin Flutur, în urma unei înţelegeri verbale.  Viceprimarul Cosmin Andrei susţine că în Primărie nu există vreun document oficial privind suspendarea activităţii de ridicare a maşinilor.

Ei au avut suspendată această activitate, printr-o dispoziţie dată de domnul primar Flutur. Acea perioadă de doi ani a expirat.  Eu nu am găsit acel document şi am solicitat o copie, am solicitat şi Poliţiei locale acest document. La noi nu există. Le-am solicitat, de asemenea, să prezinte terenul pe care trebuie să-l aibă conform contractului, teren cu pază şi cu aviz de la Poliţia rutieră. Maşinile HSR trebuie să aibă inspecţia ISCIR şi dispecerat„, a spus viceprimarul Cosmin Andrei.

Dacă societatea este în ordine cu celelalte cerinte, poate trece din nou la ridicat maşinile din oraş, întrucât contractul expiră abia anul viitor.

One thought on “HSR vrea să ridice din nou maşinile parcate ilegal pe domeniul public

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *