Un hipermarket ar putea fi ridicat pe „ruinele” de la bazar

ruinele BotosaniuluiUn hipermarket ar putea fi construit pe terenul aflat la intersecţia dintre Calea Naţională şi strada Nicolae Iorga din Botoşani. Clădirile ruine construite în zona bazarului urmează a fi demolate, iar terenul ar urma să fie folosit fie pentru construcţia hipermarketului Penny, fie pentru construcţia unui centru comercial nou, care să preia o parte din standurile din Bazarul Tati.

Noul proprietar al blocurilor începute şi nefinalizate, firma Tadas Construct, a anunţat intenţia de a demola cel mai rapid construcţiile, iar apoi să treacă la ridicarea unor clădiri.

El susţine că se află în negocieri cu Penny Market în vederea atribuirii celor 2.100 de metri pătraţi pentru construirea primului magazin Penny din Botoşani. În acest moment, Penny Market a început autorizarea magazinului din Botoşani pe un teren achiziţionat de la firma Elsaco (situat pe strada Nicolae Iorga, în faţă la Priscom).

Deşi a dat avans atât firmei Elsaco, cât şi altui proprietar, Penny are în vedere schimbarea locaţiei.

În cazul în care negocierile cu Penny nu vor fi finalizate, Tadas Construct are în vedere ridicarea în zona a unui complex comercial de tip bazar închis. Complextul va avea 1.000 de metri pătraţi, iar 1.100 de metri vor rămâne locuri de parcare.

Vezi cine va cumpăra construcţia abandonată de lângă Bazarul Tati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *