CJ a depus documentaţia pentru creditul de 7 milioane euro

Gheorghe Sorescu
Gheorghe Sorescu

Reprezentanţii Consiliului Judeţean vor depune, săptămâna aceasta, documentaţia pentru împrumutul de 7,2 milioane euro in vederea confinanţării proiectului cu finanţare europeană privind extinderea reţelei de apă, proiect în valoare de 102 milioane lei. Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele CJ, a declarat că documentaţia va fi depusă la Comisia de  autorizare a împrumutului extern.

Documentaţia este gata, iar Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare este interesată să semnăm repede proiectul. Trecând peste toate astea, operatorul de apă este un client care are potenţial. Că nu este în formula cea mai fericită acum, de organizare, de conducere, dar este un operator cu potenţial economic. Serviciile de apă sunt şi vor fi tot timpul de viitor„, a spus Sorescu.

Obiectivul general al proiectului are ca scop îmbunătăţirea calităţii apei şi accesul la infrastructura de apă şi canalizare până în anul 2015 si vizează lucrări de investiţii in infrastructura de apă şi canalizare în municipiile Botoşani şi Dorohoi, oraşele Ştefăneşti, Săveni, Flămânzi şi comunele Broscăuţi, Leorda, Mihai Eminescu,Vorona, Tudora şi Frumuşica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *