Fabrica de mici a firmei Doly- Com, cuprinsă de un incendiu

Iulian Cazacut, patronul Doly Com BotosaniFabrica de mici deţinută de firma Doly-Com a fost cuprinsă, marţi dimineaţă, de flăcări. Fabrica se află situată pe Şoseaua de centură a Capitalei.

Potrivit B1 TV, flăcările au cuprins o întreagă hală de producţie de aproximativ 2000 de metri pătraţi şi deocamdată nu se cunosc cauzele incendiului.

„Este vorba despre un  incendiu care a survenit la o hală de producţie aparţinând unei fabrici de mezeluri. Incendiul se manifestă violent la întreaga suprafaţă a halei, pe o suprafaţă de aproximativ 2000 de metri pătraţi, pompierii intervin cu 9 autospeciale de stingere cu apă și spumă un echipaj de prim ajutor și o autospecială de descarcerare. Până la momentul de faţă nu au fost identificate persoane afectate de eveniment”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Ilfov, Simion Petruș.

Potrivit acestuia, în timpul intervenţiei a existat şi risc de explozie, în condiţiile în care în depozit era şi un bazin cu oxigen.

Bazinul cu oxigen a fost o prioritate a primelor echipaje care au ajuns la faţa locului. Echipele de intervenţie au fost sesizaţi despre acest bazin de către managerul societăţii, aflat la faţa locului„, a spus Simion Petruş.

Inspectorul şef al ISU Ilfov, Claudiu Cristian Avram, a declarat că depozitul era nou construit, iar avizul de securitate la incendiu era în curs de avizare.

Pompierii au intervenit cu nouă autospeciale de stingere cu apă şi spumă un echipaj de prim ajutor şi o autospecială de descarcerare.

One thought on “Fabrica de mici a firmei Doly- Com, cuprinsă de un incendiu

  1. Imi pare rau pentru Iulian Cazacut. Cu siguranta incendiul a fost provocat. Bucurestenii nu suporta concurenta unui moldovean. Asta e…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *