Florin Ţurcanu, întreţinut de soţie

Florin Turcanu si Roxana Anusca
Florin Turcanu si Roxana Anusca

Florin Ţurcanu se consideră întreţinut de soţie de când este pe funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean şi s-a lăsat de afaceri. El susţine că nevasta sa, Roxana Anuşcă, care este parlamentar, are venituri mai mari decât el. Mai mult, Florin Turcanu, sustine ca aceasta îi asigură benzina şi cazarea atunci când merge în deplasari la Bucuresti, dar aduce şi cei mai mulţi bani la bugetul familiei.

Parlamentarii au venituri mai consistente decât preşedintele Consiliului Judeţean. Au acele diurne de vreo 40 milioane lei vechi pe lună. Are şi ea apartamente, veniturile ei. Mai nou, eu nici nu cheltui bani pe deplasări”, a spus Ţurcanu.

Un deputat câştigă în jur de 50.000 de lei pe an la care se adaugă diurne şi de câte 4000 de lei pe lună.

4 thoughts on “Florin Ţurcanu, întreţinut de soţie

  1. Chiar…omul ăsta de ce face așa de multă bășcălie pe tema banilor…asta probabil pentru că nu mai poate de bine, e vremea lui, mănâncă ….cu ocaua mare!

  2. „Cred că am posibilitatea cu veniturile familiei Ţurcanu per ansamblu să îmi cumpăr şi eu şi fratele meu şi sora mea câte maşini vrem noi, aşa că nu vă faceţi probleme în acest sens. Putem să cumpărăm dar nu ne-am cumpărat, pentru că pe noi nu ne interesează, avem fiecare maşini cu care să putem circula”
    „Fratele meu BMW, eu am Phaeton, sora mea are VW. Şi copiii au cerut, dar nu e chiar aşa când ceri, trebuie să primeşti. Mi-au cerut, normal ca fiecare copil la 21 de ani îi trebuie maşină, dar deocamdată nu e momentul. Fiica mea are o maşină cu care să poată să se deplaseze în interiorul Bucureştiului, deocamdată nu am considerat că este necesar, nu că nu am avut posibilitatea financiară”, a mai spus Florin Ţurcanu care a aruncat şi o glumă la întrebările jurnaliştilor cu privire la maşinile din familia sa. „Vreţi să vă spun şi cât costă chiria pentru fiica mea la blocul în care locuieşte? Vă spun tot”

  3. Pai e asa de geu de a nu mai fi presedinte al consiliului Judetean si sa iti reiei afacerea ???? ce e asa de greu ?? DEMISIA, SI REPORNESTE AFACERILE CE LE AVEAI CA SA POTI SA-TI ADUCI MAI MULTE VENITURI , DACA ASA ERA INAINTE !! ….si mai lasa-ne cu prostiile de doi lei, si linguselile….SA VA FIE RUSINE !!! …ALTII NU AU NICI O PAINE SA O PUNA PE MASA SI VOI VA PLANGETI CA NU AVETI BANI …..TOCMAI VOI ???? SARACII OAMENI BOGATI !!! ……MI SE FACE GREATA !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *