Câştigătorii concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă

concurs pompieriInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani a organizat vineri, 14 iunie 2013, pe stadionul „Brazi” din municipiul Dorohoi, etapa judeţeană a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare şi private pentru situaţii de urgenţă.

La start s-au aliniat nouă echipaje formate din membrii serviciilor voluntare pentru situaţii de urgenţă din Ştefăneşti, Cordăreni, Bucecea, Văculeşti, Todireni, Ibăneşti, Hilişeu – Horia, Şendriceni şi Vârfu Câmpului.  Concursul a constat în susţinerea a trei probe practice, respectiv pista cu obstacole,  ştafeta de 4 x 100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie.

În urma desfăşurării competiţiei,  locul I a fost obţinut de echipajul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă al oraşului Bucecea.

Serviciile private pentru situaţii de urgenţă au fost reprezentate de A.N.R.S.P.S. Bucecea şi Modern Calor, pe locul întâi clasându-se serviciul privat al S.C. Modern Calor S.A.

În calitate de câştigători ai etapei judeţene,  echipajul serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă Bucecea şi cel al S.C. Modern Calor S.A vor reprezenta judeţul Botoşani la faza interjudeţeană a concursului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *