Victor Construct, obligată să plătească daune după un accident

accident hudumSocietatea comercială Victor Construct a fost obligată să plătească în solidar cu un şofer de-al său o sumă de bani către victima unui accident rutier. Firma patronată de Victor Mihalachi va trebui să achite daune morale de 20.000 de lei şi daune materiale de 5.000 de lei lui Ioan Hergheligiu, cel care în 2009 a fost rănit grav de o maşină de la Victor Construct, condusă de Cristian Claudiu Radeş.

De asemenea, Curtea de Apel din Suceava a dispus, luni, condamnarea lui Radeş pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă la pedeapsa de două luni închisoare cu suspendare, cu toate că Judecătoria Botoşani îl condamnase la şase luni închisoare.

Un grav accident de circulatie s-a produs, pe 14 august 2009, pe raza localitatii Hudum din Botosani. Din cauza starii proaste a asfaltului, o camioneta de la Victor Construct- condusa de Cristian Rades, a derapat lovind din plin o Dacia care circula din sens opus.

În urma accidentului, trei persoane, aflate in Dacia- soferul Ovidiu Iosub si pasagerii Aspazia si Ioan Herghiligiu- au ajuns in stare grava la spital. Una dintre persoane a avut nevoie de interventia echipelor de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta, pentru a fi scoasa dintre fiarele contorsionate ale masinii.

One thought on “Victor Construct, obligată să plătească daune după un accident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *