Condiţii puse de Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea a trei drumuri judeţene

drumuri modernizate de tehnic asist botosani la mogosesti IasiMinisterul Dezvoltării Regionale anunţă Consiliul Judeţean că aprobă modernizarea a trei drumuri judeţene, sub rezerva că acestea să fie finalizate până în iulie 2015. Preşedintele CJ, Florin Ţurcanu, a primit o adresă din partea MADR în care se arată că a fost aprobată continuarea procedurii de contractare pentru proiectele privind modernizarea DJ 208H, DN 28B (E58) Copălău-Cerbu-Dracşani, modernizare DJ 282 H Călăraşi-Libertatea şi modernizarea DJ 207 N, Botoşani-Curteşti-Cristeşti, sub rezerva respectării de către CJ a termenului de implementare.

MADR a cerut CJ să transmită perioada de implementare având în vedere că termenul limită de implementare a activităţilor este de 31 iulie 2015.

Dacă nu termin până la 31 iulie 2015 implementarea proiectelor, toate proiectele respective vor fi susţinute de banii CJ. Trebuie să trimit o adresă prin care mă angajez să fac toate demersurile ca până pe 31 iulie 2015 implementez toate programele, dacă nu voi suporta cele 600 miliarde lei din bugetul judeţului. Trei drumuri mai erau pe Programul Operaţional Regional, şi dacă D-zeu ne ajută, vom semna contractele pentru implementarea lor„, a spus Florin Ţurcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *