Program de consiliere şi pregătire pentru candidaţii la definitivat. Vezi programările!

Casa Corpului Didactic BotosaniInspectoratul Scolar Judetean a stabilit, saptamana trecuta, un program de consiliere si pregatire pentru candidatii care vor sustine definitivatul. Actiunea va avea loc la Casa Corpului Didactic şi va debuta de săptămâna aceasta. Zeci de cadre didactice s-au înscris la concursul de definitivat din acest an.

Această consiliere nu este obligatorie, însă cei care au nelămuriri asupra unor aspecte vin şi sunt consiliaţi de metodişti. Este pentru prima dată când se introduce această măsură. Cei de la Inspectoratul Şcolar au considerat probabil că este utilă pentru candidaţi”, a declarat Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Învăţământ.

Examenul naţional de acordare a definitivatului constă în susţinerea a două inspecţii speciale la clasă şi o probă scrisă. Lucrările candidaţilor vor fi corectate în centre de evaluare stabilite la nivel naţional.Nota minimă de promovare a examenului este 8. Potrivit calendarului de desfăşurare a examenului de definitivat, până pe 20 iunie au loc inspecţiile speciale la clasă, iar pe 18 iulie este programată proba scrisă. Afişarea rezultatelor are loc pe 23 iulie.

Vezi aici: http://www.isjbotosani.ro/img/uploads/lucaotilia/file/144713.PDF

Vezi aici: http://www.isjbotosani.ro/img/uploads/lucaotilia/file/145724.PDF

One thought on “Program de consiliere şi pregătire pentru candidaţii la definitivat. Vezi programările!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *