Sergiu Zvâncă, noul preşedinte al organizaţiei PER din municipiul Botoşani. Vezi întreaga conducere!

adunarea generala a PER Botosani Fostul preşedinte al tinerilor liberali, Sergiu Zvâncă, a fost ales, duminică, în funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale Botoşani a Partidului Ecologist Român. Candidatura sa a fost validată de membrii Adunării Generale a organizaţiei municipale PER, el fiind singurul candidat pe post.

Zvâncă îl înlocuieşte în funcţie pe Gheorghe Iavorenciuc, care a fost dat adară din  partid, pentru neimplicare în activităţile politice. De altfel, Iavorenciuc nici nu a fost prezent la acţiunea de duminică.

Noul preşedinte al PER Botoşani, ales pe patru ani, îşi propune ca partidul să aibă reprezentanţi în toate secţiile de votare la viitoarele alegeri, să aibă rezultate bune la europarlamentare şi prezidenţiale, iar la alegerile locale din 2016 să obţină minimum trei mandate de consilier local şi trei de consilier judeţean. La parlamentarele din 2016, PER vrea un deputat sau senator.

adunarea generala a PER Botosani La alegerile de la Botoşani au participat prim-vicepreşedintele PER Cristian Manolache, preşedintele Ligii Aleşilor Locali ai PER, Vasile Izvoranu, dar şi preşedintele organizaţiei judeţene, Mircea Costea.

Iată întreaga conducere:

– prim-vicepreşedinte: Constantin Cucoş

– vicepreşedinţi: Vlad Vamanu, Gheorghe Zaharia, Mihai Buliga şi Silviu Damian

Sergiu Zvanca la adunarea generala a PER Botosani
Sergiu Zvanca

– secretar general: Ciprian Cazacu Hofman

– membri: Maria Rateş, Bogdan Moroşanu, Roxana Corneanu şi Mihaela Leahu.

– membri supleanţi: Alina Purice, Cristiean Oroşeanu şi Alexandru Vartolomei

– preşedinte Comisia de etică: Anamaria  Cazacu Hofman

– preşedinte Comisia de cenzori: Dinu Vamanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *