Slujbă de pomenire la un an de la moartea fostului subprefect Paul Secrieru

La un an de la moartea fostului subprefect Paul Secrieru, la Catedrala Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel a fost organizată, sâmbătă, o slujbă de pomenire.

Fostul subprefect Paul Secrieru a murit exact pe 15 iunie, anul trecut, la vârsta de 32 de ani, lăsând în urmă o soţie îndurerată şi un copil.

Secrieru se afla la volanul maşinii personale, un KIA Sorento, şi se întorcea de la Suceava, unde lăsase un coleg împreună cu care a fost la un curs la Râmnicu Vâlcea. La Huţani, din cauza vitezei şi a drumului alunecos a pierdut controlul volanului şi s-a izbit cu maşina într-un copac. Victima, care a suferit multiple traumatisme, a rămas încarcerată, decedând pe loc. Cadrele medicale au constatat o hemoragie puternică la cap.
a ocupat funcţii importante în Instituţia Prefectului. A fost director al Cancelariei prefectului în perioada 2006-2007, pe vremea când era prefect Cristian Roman, care este şi naşul său de cununie. A urmat cursuri speciale pentru înalţi funcţionari publici, iar în octombrie 2009 a fost numit subprefect în locul Vioricăi Afrăsânei.

Paul Secrieru a rămas pe funcţia de subprefect al judeţului Botoşani până în iunie 2010, când a demisionat pentru a activa în mediul privat, la biroul de executor judecătoresc. Acesta s-a aflat o perioadă şi la conducerea organizaţiei de tineret a PNL Botoşani.

Dumnezeul să-l ierte! 

Fostul subprefect, Paul Secrieru ar fi împlinit, duminică, 33 de ani

 

Paul Secrieru, condus pe ultimul drum. Cortegiul funerar a oprit în faţa Prefecturii

2 thoughts on “Slujbă de pomenire la un an de la moartea fostului subprefect Paul Secrieru

  1. Din Botosani a plecat la cursuri cu inca 3 executori, care la intoarcere au ramas in Suceava, iar masina nu era a lui….Dumnezeu sa-l ierte!

  2. se intorcea de la calimanesti caciulata l-am vazut in seara cand a plecat din statiune,eram acolo si a doua zi na mai ajuns in botosani..pacat prea tanar si un copil in urma……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *