Noul număr BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, la chioșcuri

Noul număr al ziarului BUZZ, ziarul tuturor copiilor din Botoșani, a apărut la chioșcurile de ziare. Copiii-reporteri au pregătit, pentru numărul 16 al ziarului BUZZ, subiecte interesante pentru toate categoriile de vârstă.

Magdalena Cazaciuc și Larisa Simionescu, ambele absolvente ale ciclului gimnazial de învățământ, au stat de vorbă pentru acest număr cu doi dintre tinerii noștri admiși la facultăți din străinătate, iar discursul lor ne-a impresionat și merită să-l aflați și voi.

Am continuat să luăm pulsul evenimentelor din oraș adresate copiilor, astfel încât Ramona Lupu a scris, pentru acest număr, despre cât de colorat a fost pietonalul Unirii, de ziua copilului, iar Larisa, Antonia și Alexandra ne țin la curent cu activități de mediu care au avut loc în oraș cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului pe care le veți putea citi în suplimentul BUZZ VERDE realizat în colaborare cu  Asociația Română pentru Reciclare RoRec.

Nu lipsesc rubricile deja îndrăgite, respectiv „Colțu’BESTial”, unde Daria Ichim a scris despre botoșăneanca Oana Tăbultoc și cea dedicată trupelor de street-dance.

Cadrele didactice, părinții și bunicii, dar și cei mici se pot regăsi, dar mai ales găsi informații de preț în interviul lunii acordat ziarului Buzz de către psihologul Irina Petrea, cunoscută publicului ca Supernany.

Așadar, un nou număr al ziarului BUZZ cu  multe noutăți din lumea copiilor! Și, pe lânga toate acestea, ziarul BUZZ aduce tuturor copiilor din Botoșani și o provocare, respectiv concursul online “Cel mai frumos copil”  despre care găsești detalii pe facebook.com/miciireporteri, dar și în noul număr BUZZ pe care îl găsești la chioșcuri.

===

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *