Liderul de sindicat de la Nova Apaserv: Sperăm să nu se ajungă la o grevă

radu fegher 003
Radu Fegher

Conducerea Nova Apaserv va trebui să decidă asupra externalizării serviciilor din unitate până pe 20 iulie. Radu Dan Fegher, liderul sindical de la Nova Apaserv, a precizat că au existat mai multe întâlniri pe această temă, însă până la această dată nu a fost luată nicio decizie, motiv pentru care există o stare tensională în rândul salariaţilor.

Consiliul de Administraţie a fixat nişte termene pentru conducerea executivă să prezinte un program, din care să reiasă clar dacă este oportună externalizarea sau nu, dacă se pot lua măsuri din punct de vedere legal. Încă sunt discuţii. Lumea aşteaptă să vadă o finalizare pentru că ceea ce se face acum e mai mult vorbă şi zvonuri care nemulţumesc în totalitate salariaţii, zilnic să auzi că vei fi dat afară. Nu covine nimănui”, a spus Fegher.

Acesta susţine că se acceptă orice măsură care este legală şi care duce la progres, dar şi cu asigurarea unei protecţii sociale.  El speră să nu se ajungă la o grevă.

Aşa cum se vehiculează, nu s-a avut deloc în vedere latura umană. Au venit, s-a spus că se externalizează şi atât. Dar condiţii, ce se face, un program din care să reiasă clar…nimeni nu a prezentat până acum. Conducerea executivă nu a făcut nici până la ora actuală un plan, nici ei nu știu exact ce presupune”, a adăugat liderul de sindicat de la Nova Apaserv.

One thought on “Liderul de sindicat de la Nova Apaserv: Sperăm să nu se ajungă la o grevă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *