Patru firme interesate sa cumpere constructia abandonata de la Bazarul Tati

ruinele BotosaniuluiPatru firme au depus oferte pentru a participa la licitatia organizata de Primaria Botosani privind vanzarea construcţiei de lângă Bazarul Tati. Potrivit viceprimarului Viorel Iliuta, firmele interesate sunt Tadas, Elegant Glob, Giasim și Quartz. Societatea Giasim a depus și o contestație legată de nedelimitarea proprietăților, urmând ca municipalitatea să formuleze răspuns.
Deschiderea ofertelor va avea loc în cursul zilei de vineri.

Există o contestație pentru că proprietățile nu sunt bine delimitate și procedura licitației se reia vineri„, a spus Viorel Iliuta.
Preţul de pornire la licitaţie este de 115.378 lei pentru întreaga proprietate, iar Primăria va vinde 87% din construcţie.

9 thoughts on “Patru firme interesate sa cumpere constructia abandonata de la Bazarul Tati

  1. si de ce nu a facut primaria un raport de expertiza in vederea reevaluarii terenului? 30000 eur reprezinta mai putin de jumatate din valoarea structurii de beton deja turnate! Sau avem interese sa subevaluam pretul de pornire pt a se castiga moca teren in buricul targului?

    1. acolo inafara de betoanele alea nu se vinde un metru patrat de teren, primaria vrea o caruta de bani doar pt acele ziduri putrede, terenul are alt proprietar iar cladirea aia se vinde numai jumatate din ea, jumatate e a altcuiva. cum sa cumperi zidurile alea cand nu esti proprietar pe terenul de sub constructie, e absurd dar adevarat!!!!!

  2. Da, suma de pornire este prea mica in raport cu amplasarea terenului si cu stadiul de executie a cladirii. Faptul ca proprietatea nu este exact delimitata
    reprezinta un semn clar de incompetenta din partea functionarilor publici din Primarie. Cum sa produci o asemenea gafa? Parca nu tare de mult spunea Flutur ca in Primarie sunt numai eminente cenusii! Sau ,,greseala” s-a produs pentru a-l compromite pe noul primar?

    1. Doamna Anca, v-a vad femeie inteligenta,…, nu intelegeti ca acea cladire se vinde fara terenul de langa ea? e o mare teapa ce e acolo,

      Nu au decat sa cumpere cladirea ca apoi sa aiba o parte din ea si cel cu 13% sa vina apoi si sa pune piedici in roate, Daca cladirea ar fi avut si terenul de langa ea, as fi participat si eu la licitatie , dar asa, niste betoane amarate si alea jumate alt propietar , fara teren aferent, ?!!! multumesc nu!!!!!

  3. labazar acolo e o mare gaura neagra, terenul are alt proprietar, cosntructia aia in mare parte este al altcuiva, zidurile si pilonii constructiei sunt afectati de intemperii de peste 15 ani, am fost acolo si am vazut tot.
    ar fi fost rentabil si terenul din spate, sa-l vinzi dupa ca apoi sa ai bani cu ce sa termini acea constructie, altfel nu e rentabil,
    iar pretul mi se pare exagerat de mare, acele ziduri nu fac mai mult de 25.000 de lei maxim.
    inafara de asta nu stiu daca ai dreptul sa construiesti acolo o locuinta privata, adica o vila ca apoi sa o vinzi, e aiurea ce e acolo, imi pare rau dar asta e realitatea…

      1. terenul ar fi al firmei TADAS , iar ar detine si cei 13% din cladire, ar vrea
        sa cistige licitatia ca apoi sa faca acolo niste spatii comerciale, probabil azi a fost vanduta la licitatie, orice ar fi, constructia de la bazar, nu merita pt ca betonul este afectat de cei 25 de ani lasati in paragina.

        mbb nu are bani nici pt femeia de servici de la firma, bancile le-au scos tot la licitatie, inclusiv masinile de transport materiale de constructie.

        domnu „cetatean turmentat” sa stiti ca ati pus bine intrebarile, dar
        sa stiti ca primaria vrea sa se imbogateasca pe spatele fraierilor, de asta arunca acum cu oferte, cine e fraier cumpara, dar pe urma va intelege ca si-a luat teapa.

        cum sa cumperi o constructie cum e cea de la bazar fara 1 m patrat de teren si proprietarul de sub constructie sa fie un tert, numai o minte blocata ar putea sa achizitioneze asa ceva, e caz inchis, din partea mea sa se friga care nu are ce face cu banii !!! va salut !

  4. Deci, daca am inteles bine, cel care cumpara ia tziapa. Asa…si? Pe mine ma intereseaza ca Primaria Botosani sa-i puna pe proprietari sa faca ceva acolo, sa nu mai arate ca dracu zona aia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *