Lotul FC Botoşani s-a reunit la Sala Polivalentă. Vezi foto!

Lotul de jucători al echipei FC Botoşani s-a reunit, miercuri după-amiază, la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă şi nu la stadionul municipal, cum se întâmpla de obicei. Şi asta pentru că stadionul este în modernizare.  Printre fotbaliştii care au lipsit de la întâlnire se numără Ţepeş, Mbella, Ignea şi Gafiţa. Nu a fost adus, însă, nici un fotbalist nou.  Noile achiziţii, din prima ligă,  ar trebui să vină la echipă luni.

 „Suntem în discuţii cu câţiva jucători. Fiind vacanţa atât de scurtă, unii jucători liberi de contract care ne interesează pe noi, cântăresc mai multe oferte. Noi am discutat pe posturile unde este necesar să ne mai întărim. Sunt convins că până luni va fi aproape tot lotul ceea ce înseamnă 23 de jucători”, a declarat antrenorul Cristi Popovici.

FC Botoşani va pleca miercuri în cantonament la Câmpulung Moldovenesc.

La ora actuală, lotul FC Botoşani arată astfel:

-portari: Vasile Curileac , Dani Sergiu Vlad, Dragoş Petrache;

-fundaşi: Ciprian Dinu, Andrei Poverlovici, Florin Acsinte, Andrei Patache, Ionuţ Ursu, Casian Maghici, Andrei Lozneanu;

-mijlocaşi: Marius Croitoru, Gabriel Vaşvari, Cătălin Vraciu, George Taban, Paul Păcurar,

-atacanţi: George Cârjan, Attila Hadnagy, Istvan Fülöp, Gabriel Boghian, Ionuţ Matei.

-antrenori: Cristian Popovici (principal), Marius Gireadă (secund), Valeriu Bordeanu (secund), Alin Bejan (secund), Alin Bordeanu (portari)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *