Marea debarasare cu tombolă şi premii, din nou la Botoşani

Asociaţia Română pentru Reciclare RoRec organizează vineri şi sâmbătă, împreună cu Primăria Botoşani şi Agenţia pentru Protecţia Mediului, o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice. Alături de partenerii tradiţionali ai Asociaţiei RoRec se vor mai afla şi Cercul de Protecţia Mediului şi Cercul de Orientare Turistică din cadrul Palatul Copiilor.

Vineri, 14 iunie, vor fi deschise cele 6 puncte provizorii de colectare în Botoșani unde botoșănenii sunt așteptați să depună deșeurile electrice. Programul de funcționare al punctelor de colectare va fi 10.00-17.00 iar punctele sunt APM Botoșani (parcare sediu), magazinul Elvila, Piața Mare, Piața Mică, Capătul liniei 1, pietonalul Unirii. Acțiunea de sâmbătă se va petrece în aceleași locații și același interval orar.

Botoșănenii care vor participa la acțiunea organziată, vineri și sâmbătă, vor fi înscriși automat la o tombolă cu premii oferite de Albatros, Candy și Indesit, iar premiile sunt următoarele: 10 mașini de cășca, 3 boilere electrice, 2 cuptoare cu microunde și 10 cafetiere.

Tragerea la sorți va avea loc pe data de 15 iunie la ora 17.30 în fața sediului APM Botoșani. În județul Botoșani au mai avut loc 6 acțiuni de colectare din luna aprilie a acestui an și s-au desfășurat în 30 de localități. În urma acestor acțiuni de colectare DEEEuri s-au strâns 7800 de kilograme DEEEuri.

Mai trebuie menționat că deșeurile voluminoase de echipamente electronice și electrocasnice beneficiază de preluarea gratuită de la domiciliu, de către organizatori. Programarea comenzilor de preluare se face la telefoanele 0765.622.140, 0721.023.521. Numerele de telefon vor funcționa în perioada 10-15 iunie, în intervalul orar 9.00-18.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *