Liderul Sanitas despre măsurile luate la Spitalul Judeţean: Dacă continuăm aşa, nu ştiu unde o să ajungem

Liderul Sanitas Botosani, Octavian Dumitru
Liderul Sanitas Botosani, Octavian Dumitru

Reprezentanţii Sanitas Botoşani consideră pripită măsura conducerii Spitalului Judeţean, de distribuire a unor salariaţi pe alte secţii. Octavian Dumitru, liderul Sanitas Botoşani, a declarat că personalul medical este şi aşa insuficient, chiar şi la Secţia de Psihiatrie, şi că se impunea angajarea unor cadre medicale şi nicidecum redistribuirea acestora pe alte secţii.

Eu cred că cel puţin o lună va dura până ce se vor aşeza lucrurile în ceea ce priveşte activitatea celor care-şi schimbă specialitatea în care lucrează. Sunt trist că s-au făcut calculele la minim necesar. Vrem să facem calitate, ori vrem să lucrăm la avarie. Problema personalului înseamnă să-l completăm, să avem cu cine face faţă, nu să-l luăm dintr-o parte, unde sunt şi acolo puţini, şi pleacă în altă parte, unde nu se pot face graficele. Dacă continuăm aşa, nu ştiu unde o să ajungem”, a spus Dumitru.

Conducerea Spitalului Judeţean a aprobat, luni, redistribuirea prin delegare pe 60 de zile a peste 25 de angajaţi ai spitalului pe secţiile deficitare. Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean, aceştia salariaţi nu vor pierde din sporuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *