Fostul director al Sanatoriului Podriga: Acel grup este pornit să îmi strice prestaţia

sanatoriul PodrigaFosta directoare a Sanatoriului Podriga, Florentina Caziuc, neagă acuzele aduse de grupul de salariaţi la adresa sa. Ea susţine că cele patru persoane sunt instigate de un fost salariat al unităţii, disponibilizat anul trecut, şi că nemulţumirea acestora porneşte de la o măsură luată de conducerea Consiliului Judeţean anul trecut şi care se răsfrânge asupra ei, dat fiind faptul că la acea vreme se afla la conducerea unităţii.

S-au adunat trei-patru persoane şi au alcătuit un grup, pornit să-mi strice prestaţia. Ceea ce au declarat sunt nişte aberaţii. Ei sunt nemulţumiţi că în urmă cu ceva timp s-au luat ceva măsuri impuse de CJ, au fost restructurări, şi s-a făcut ca eu să fiu atunci la conducere„, a spus Caziuc.

În ceea ce priveşte neînţelegerile cu actualul director, Angela Curelariu, Florentina Caziuc a spus că acestea sunt generate de modul de gestionare a activităţii în unitate.

Nu se respectă marea majoritate a documentelor în vigoare, regulamentul, iar eu nu pot fi impasibilă. Le-am adus la cunoştinţa directorului. Dumneaei a solicitat poliţia de patru ori în numai trei luni pentru problemele interne pe care trebuia să le gestioneze în interior„, a mai spus Florentina Caziuc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *