Vezi ce artificiu a făcut Ţurcanu pentru a fi admişi în CA de la Eco Sal toţi candidaţii!

turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, face loc tuturor candidaţilor înscrişi la concursul pentru Consiliul de administraţie de la Eco Sal. După ce a constatat că pe cele cinci locuri din  consiliu sunt şase candidaţi, PSD-işi şi PNL-işti, toţi admişi cu peste 80 de puncte, Florin Ţurcanu a cerut ca numărul mebrilor din CA de la Eco Sal să fie mărit la şapte, astfel încât să încapă toţi cei şase admişi la interviu.

Aceştia rămân valabili, dar urmează ca AGA să modifice la Camera de Comerţ că CA de la Eco Sal va fi format din şapte mebri. O vom lua de la capăt în maxim 25 de zile. Am admişi cu 80 şi 90 de puncte. În ce bază a legislaţiei pot să renunţ la unul. Şi atunci am zis că soluţia morală şi legală este să avem consiliul de şapte persoane, şi să mai fie selectat unul”, a spus Florin Ţurcanu.

În urma interviului, Dorin Birta a obţinut 80 puncte, acelaşi punctaj fiind obţinut şi de Ştefan Narcis, Viorel Coman si Cristian Lazarovici, în timp ce Mihail Gheorghiu şi Lucian Diac au primit câte 90 puncte. Societatea Eco Sal funcţionează în subordinea CJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *