Scandal şi acuze la Sanatoriul Podriga. Vezi detalii!

angajati podrigaUn nou scandal la Sanatoriul Podriga. Câţiva salariaţi au ajuns, miercuri, la preşedintele Consiliului Judeţean, pentru a o reclama pe fosta directoare a unităţii. Ei spun că de fapt Florentina Caziuc este cea care provocă tensiune în unitate şi manifestă un comportament dictatorial atât în relaţia cu angajaţii, cât şi cu pacienţii.  Mai mult, angajaţii acuză că au fost agresaţi verbal de aceasta, iar multe dintre donaţiile primite din Germania, pe vremea cât Florentina Caziuc s-a aflat la conducerea unităţii, au dispărut peste noapte.

Este o stare conflictuală tot timpul în unitate, o stare tensională între salariaţi, bolnavi şi fost directoare. Fosta directoare încă este în unitate şi a molestat fizic şi verbal salariaţii. Şi-a tras grupuri de partea ei şi tot timpul ne ameninţă. Au fost aduse multe ajutoare din Germania, electrocasnice, care au dispărut. Nu au fost inventariate şi au dispărut din spital. Dacă mai sunt trei televizoare. Plus că s-au dat nişte materiale de construcţii spitalului care nu mai sunt„, a spus Şerban Pasat, asistent medical.

Aceştia au adus acuze grave la adresa fostei directoare, spunând că aceasta i-a  molestaţ fizic şi verbal.

„Eu am fost luată de piept. Timp de patru ani, eu am trăit teroare şi muncă. Mă ameninţa că mă dă afară. M-a făcut vrăjitoare, iar când am întrebat-o cine este vrăjitoare, mi-a răspuns: <Tu cu măta>. Încă lucrează în unitate şi continuă cu atitudinea aceasta„, a declarat Daniela Viţelaru, bucătăreasă.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, susţine că certuri există şi între fosta şi actuala directoare a sanatoriului.

Este o luptă pentru putere. După ce vom organiza concurs, cine va lua nota mai mare va ocupa postul. Am discutat cu actualul director şi i-am spus că nu vreau circ, că vreau treabă acolo. M-a asigurat că va fi linişte„, a spus Ţurcanu.

One thought on “Scandal şi acuze la Sanatoriul Podriga. Vezi detalii!

  1. Persoanelor din foto,reglamagii de serviciu,nu le prea place munca;vor lejeritate,să fure cât pot de la năpăstuiţii sorţii,pacienţii bolnavi psihic şi nimeni să nu-i oprească ;în plus sunt etilişti cronici toţi trei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *