Vezi cât va costa o rezervă la Spitalul Judeţean!

spitalul judeteanConducerea Spitalului Judeţean a stabilit taxa pentru saloanele cu confort din spital. Astfel, pacienţii care vor dori să se interneze pe rezervele spitalului vor plăti o taxă de 10 lei pe zi. Aceeaşi taxă este valabilă şi pe rezervele Secţiei de Obstetrică şi Ginecologie. Taxa va fi pusă în aplicare după finalizarea lucrărilor de reabilitare a unităţii, adică cel târziu din toamnă. Ioan Asaftei, directorul de îngrijiri de la Spitalul Judeţean, a declarat că la nivelul fiecărui corp al clădirii vor exista câte două rezerve.

Acum fiind în lucrări de reabilitare, nu poţi asigura condiţiile necesare. Îniante era o sumă fixă pe fiecare rezervă. Intenţionăm ca în aceste rezerve să venim cu îmbunătăţiri, respectiv televizor, frigider, dar este linişte, iar pacientul are intimitate. Sunt doar două paturi în salon şi duş„, a spus Asaftei.

4 thoughts on “Vezi cât va costa o rezervă la Spitalul Judeţean!

  1. hai sictir.cica taxa pe confort:)) e ceva normal ce trebuia facut cu multi ani in urma., si nu doar 2 saloane pe nivel jigodiilor,in fiecare salon ar trebuie sa conditii decente de stat.vi sa pare mare realizare si v-ati gandit voi asa sa mai inventati o taxa si hoapa gata taxa pe confort.hai sictir

  2. platim ca prostii serviciile sunt de toata rusinea si nici macar confort nu putem avea.dupa ce ca cotizam cand ajungem la spital trebuie sa scoatem bani pentru orice misca pe acolo.intr-o zi m-am dus cu masina la urgenta cu copilul la spitalul de copii iar paznicul fugea dupa mine sa platesc parcarea.eu cu copilul in brate fugeam spre intrare copilul avea febra 40 ala dupa mine ca, cheama jandarmii.a intrat dupa mine pana inauntru la urgenta.eu incercam sa explic la medici ce are copilul ala iar voia bani pe parcare de parca nu putea astepta totusi pana ieseam ca doar este poarta si tot pe acolo ieseam.ce ziceti de asta?

  3. ca sa nu mai zic ca am fost 2 seri la rand si medicii au pus diagnostice diferite care mai de care mai inteligenti si se contraziceau unul pe altul fiecare a prescris medicamente diferite…….si o dobitoaca de asistenta voia sa faca pe desteapta si tot insista sa-i dau certificatul de nastere a copilului ca de ce nu il am la mine,ca eu cand am plecat in fuga de acasa la 3 dimineatza cu copilul vai mama lui aveam in buzunar la pijama certificatul.si cand ii auzi ca vor salarii mari ca pleaca din tara.din partea mea sa se duca ca si asa nu le vad rostul la unii.poate vor veni tineri cu experienta cu informatii noi nu comunistii astia care au ramas si nu au mai fost la specializari de 20 de ani.

  4. Sa va fie rusine!!!! Asta inseamna ca,cei care nu isi pot permite sa plateasca aceasta taxa sunt obligati sa stea in jeg? Din salarii opresc contributiile la stat si cand ajungi la spital esti tratat ca un cacat daca nu le umpli buzunarele!!! Traiti bine pe banii nostri jegosilor!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *