Cămin de bătrâni de 1,5 milioane de euro în locul unei foste creşe

fosta cresa a Uzinelor Textile Moldova BotosaniUn om de afaceri din Botoşani îşi propune să construiască, în municipiul Botoşani, un cămin de bătrâni de 1,5 milioane de euro. Căminul „Sfântul Petru şi pavel” urmează să fie construit în locul fostei creşe a fostelor Uzine Textile Moldova (în zona Gării) şi va avea o capacitate de 50 de locuri.

Investitorul este fostul subprefect Paul Popa, cel care deţine, de altfel, şi imobilul. El spune că banii îi va asigura atât din credite şi venituri proprii, cât şi din sponsorizări.

Vreau să fac un cămin la cele mai ridicate standarde. Deocamdată este în faza de proiectare, dar până în 2015 sper să îl finalizez”, a declarat, pentru BotosaniNews, Paul Popa.

Actuala clădire, care măsoară peste 3.500 de metri pătraţi, ar urma să fie modificată, în sensul construirii unei nmansarde, dar şi a unei săli de spectacole pentru bătrâni şi a unui parc.

Căminul va fi deschis tuturor pensionarilor cu venituri mai mari de 1.000 de lei.

Nu o privesc ca pe o afacere, pentru că nu poţi să spui că un cămin de bătrâni este o afacere. O consider o acţiune umanitară”, a adăugat Popa.

În fosta creşă a Uzinelor Textile Moldova funcţionează în prezent centrul de distracţii pentru copii Okidoki, dar şi un magazin de piese auto, însă contractele acestora vor expira şi nu vor fi reînoite.

3 thoughts on “Cămin de bătrâni de 1,5 milioane de euro în locul unei foste creşe

  1. bravo Popa nu stiu cine esti dar mi se pare laudabila ideea daca esti pensionar inseamna ca te gandesti la tine cat despre bani atentie sunt o groaza de fonduri europene pentru azile de batrani si copii. Succes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *