Botoşăneanul Ion Clamparu face dezvăluiri: “De ce să urăsc femeile?”

ion clamparuDupa aproximativ 2 ani petrecuti in inchisorile din Spania dintr-o pedeapsa de 30 pentru proxenetism, Ion Clamparu spune, prin intermediul unei retele de socializare, ca se intoarce in tara lui.

Ion Clamparu a fost inchis in Spania, printre altele, pentru ca ar fi ucis copilul unei prostituate minore. Dupa ani intregi in care presa a vuit legat de faptele sale, barbatul s-a predat. El spune ca e nevinovat si ca niciodata nu a fost cautat de politie..

Procurorii spanioli spun ca barbatul avea cea mai dezvoltata retea de prostitutie din Europa si ca i se spunea „Cap de porc” sau „Nasul” tocmai ca sa-i inspaimante pe cei din subordinea sa.

Tot la nunti si la botezuri se distra si cu fratii Nutu si Sile Camataru, alte capete interlope din Romania, care acum se afla dupa gratii pentru infractiuni de camatarie, dar care in trecut au fost acuzati de infractiuni asemanatoare cu ale lui Clamparu.

Poate ne-am intersectat pe la vreo nunta, botez. Toti ne cunoastem intre noi. Toti care presa a avut grija sa ne faca interlopi. Suntem oameni , pur si simplu si ne-am intersectet pt ca sint putine locuri in Bucuresti.”

Si pentru aceasta afirmatie, interlopul are o explicatie.„De ce sa urasc femeile? Eu sotiei mele nu i-am dat o palma macar. Nu am batut in viata mea o femeie. Eu atita pot spune nu am avut vreodata legaturi cu femeile, decat sa fi facut curte vruneia, pana sa-mi cunosc sotia. Chiar sint contra violentei fata de femei. Eu stiu ca un barbat adevarat se bate cu barbati.” (02.02 brut/reporters/discutie facebook ion clamparu ana)

Ion Clamparu a fost condamnat si inainte de 89 in Romania pentru crima. Acum, mai are de ispasit in tara o pedeapsa de 13 ani pentru proxenetism.

Sursa: Kanal D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *