Ţurcanu, la un an de mandat: Îmi doresc să fiu sănătos şi să văd că cetăţenii nu aruncă cu pietroaie după mine

florin turcanu iunie 1Florin Turcanu considera ca si-a atins obiectivul ca om politic, fiind ales pe functia de presedinte al Consiliului Judetean. El a declarat la un an de mandat ca le multumeste cetatenilor ca au avut rabdarea sa il suporte in fruntea judetului si ca nu au aruncat pana acum cu pietroaie dupa el pentru unele promisiuni facute si neonorate inca. Turcanu a spus ca locuitorii judetului vor lua cunostinta de realizarile si nerealizarile sale din raportul sau, pe care il va trimite acestora la locuinte.

Vreau sa le multumesc ca au avut rabdarea sa ma suporte in fruntea judetului. Am incercat sa fac tot ceea ce mi-a permis legislatia si vreau sa ii asigur ca imi fac treaba cu dragoste fata de judet si fata de ei. Pentru anul viitor imi propun sa fiu si eu sanatos, sa am posibilitatea legala sa pun in aplicare toate proiectele si strategiile pentru dezvoltarea judetului. Oamenii simpli au demonstrate ca au rabdare sa ne suporte pe noi, politicienii, pot sa faca diferenta dintre bine si rau si pot sa aprecieze politicienii care ii respecta si care nu, dar in interiorul clasei politice, si in interiorul unor combinatii intre oameni care sunt platiti din bani publici pentru a urmari si asigura linistea si functionarea statului, exista multa rautate, iar de multe ori ma ingrijoreaza pe mine ca persoana. Cred ca intr-un final lucrurile vor arata realitatea, ca am fost ales sa fiu prersedintele CJ, reprezint toti cetatenii la nivelul judetului Botosani”, a spus Turcanu.

Presedintele CJ nu se crede baron local si spune ca aceasta ar fi ultima dorinta a sa, dar nici imparat, asa cum il numesc unii colegi.

Nu am nicio treaba cu baronul local. Nimic nu trece prin judet fara sa fie acaparat de el. Eu nu am firma de constructie, nu am afaceri cu statul. Exclus si nici nu imi doresc. Ar fi ultima dorinta a mea sa ajung baron local. Ceea ce imi doresc este sa am familia sanatoasa, eu sa fiu sanatos si sa vad ca cetatenii nu arunca cu pietroaie dupa mine. Nu am sa-mi schimb niciodata atitudinea. Este o functie foarte importanta sI cred ca am atins unul din cele mai mari obiective pe care le poate atinge un om politic. Denumirea de imparat este gresita. A fost facuta de un coleg si nu ma incanta lucrul acesta si nici nu imi doresc acest lucru”, a mai spus Turcanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *