Ţurcanu: Ce facem cu tinerii, dacă ţinem pensionarii până la 80 de ani în funcţie

Florin Turcanu
Florin Turcanu

Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, îşi menţine poziţia şi spune că pe posturile de conducere vacantate la instituţiile din subordinea Consiliului Judeţean doreşte să promoveze tineri. El a precizat că actualul director al Centrului pentru Promovarea Culturii, Ion Ilie, se poate înscrie la concurs, dacă legea îi permite.

Nu este normal să se ocupe de pensie? Ce facem cu tinerii noştri care învaţă şi îşi rod coatele pe băncile şcolii, dacă ţinem pensionarii până la 80 de ani în funcţie. Sunt un om care susţin tinerii. Vreau să dau posibilitatea unui tânăr să demonstreze şi el ceea ce poate să facă„, a adăugat Ţurcanu.

Ion Ilie este la pensie, însă doreşte să participe la concursul pentru ocuparea funcţiei de director la Centrul de Promovare a Culturii.

2 thoughts on “Ţurcanu: Ce facem cu tinerii, dacă ţinem pensionarii până la 80 de ani în funcţie

  1. Are dreptate domnul Turcanu!dak moshul ar fi fost un tragator la saiba,ar fi iesit la pensie la 60 de ani,ca s-ar fi saturat de munca,dar fiind director,adik având un post superfluu,vrea să mai înşele statul de bani şi pe Dumnezeu de zile…

  2. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    cel mai dureros este ca un tanar chiar se pregateste si invata pt un concurs,iar cei in varsta au postul asigurat prin pile si relatii!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *