S-a ales cu dosar penal după ce a furat dintr-un magazin o găleată cu var

Un bărbat de 34 de ani s-a ales cu dosar penal după ce a furat dintr-un magazin o găleata cu var lavabil de 5 kg. Marţi seara, în jurul orelor 19.30 , o patrulă de jandarmi din cadrul Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Săveni, care executa o misiune de menţinere a ordinii şi liniştii publice, a fost sesizată de vânzătoarea de la un magazin de materiale de construcţii de pe strada Independenţei din oraşul Săveni, cu privire la faptul că o persoană a sustras un recipient de var lavabil .

În baza semnalmentelor furnizate de către vânzătoare, jandarmii au procedat la căutarea persoanei care a luat din magazin produsul fără a achita contravaloarea acestuia, fiind identificat în apropierea magazinului un bărbat în vărstă de 34 de ani, din oraşul Săveni, cu antecedente penale, care avea asupra sa un recipient cu var lavabil de 5 kg.

Bărbatul a recunoscut că a sustras recipientul profitând de neatenţia vânzătoarei.          Bunul sustras, în valoare de 52 de lei, a fost restituit proprietarului.

Tânărului i-au fost întocmite de către jandarmi actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, conform prevederilor art.208-209 din Codul Penal.

Dosarul cu actele de constatare va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Săveni pentru continuarea cercetărilor .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *