Vezi noua „achiziţie” din Botoşani a fotbalistului Adi Cristea!

Inca o victima de ”renume mondial” pentru Printul bestial! Adi Cristea stie sa iubeasca: Bianca e istorie, Manuela din Botosani e acum in glorie!

Adrian Cristea nu mai joaca fotbal de mult timp, transferul in Belgia fiind un esec rasunator.

Fotbalistul pentru care Rednic a fost demis de la Standard a revenit pe plaiuri mioritice, intorcandu-se la Petrolul Ploiesti. Potrivit Wowbiz.ro, daca pe plan profesional Printul nu are prea mare succes, pe plan personal pare a fi dat o adevarata lovitura. Nu de imagine, ci de…gratie! Fotbalistul care a cochetat cu cateva dintre manechinele de succes ale Romaniei s-a reorientat spre o ”achizitie” de criza. Dupa Bianca Dragusanu de la Petrosani, acum a venit randul Manuelei de la… Botosani. Nu este o aluzie la imaginea cu Printul in… printisorul gol, pe care i-a trimis-o fostei iubite pe internet, ci de noua partenera a jucatorului.

Manuela, o tanara cu forme geometrice neregulate, a pus mana pe unul dintre cei mai ravniti burlaci ai Ligii I. Este primul semn ca pana si cariera de Don Juan a lui Cristea se apropie de final, el alegand caldura sufleteasca a unei domnisoare necunoscute in detrimentul unui trup tras prin inel al vreunei aspirante la titlul de Miss. O adevarata tragedie shakespeariana!
Adi Cristea a curtat-o si pe botosaneanca Lavinia Furtuna, insa aceasta nu s-a lasat prinsa in mrejele lui.

One thought on “Vezi noua „achiziţie” din Botoşani a fotbalistului Adi Cristea!

  1. Cu doua saptamani inainte sa se afiseze cu Cristea …aceasta domnisoara era in tandreturi cu Liviu Guta la o cafenea pe Dorobanti fiind foarte apropiati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *