Jandarmii vor asigura ordinea la competiţiile sportive din wekeend

jandarmi zilele orasuluiInspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani va executa, în week-end-ul care urmează, misiuni de asigurare a ordinii şi liniştii publice la competiţiile sportive organizate în judeţul Botoşani .

Sâmbătă, jandarmii botoşăneni vor asigura ordinea publică la ediţia a treia a Jocului Airsoft ,, Lupta pentru Codrii de Aramă” la Agafton.

Duminică, jandarmii vor acţiona pentru asigurarea siguranţei spectatorilor şi pentru prevenirea faptelor de natură a tulbura ordinea şi liniştea publică sau alt gen de fapte cu caracter contravenţional sau penal în localitatea Vorona, la ediţia a 21-a a Cupei Moldovei la oină – juniori 1 şi 2.

În perioada 10-12 iunie, lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Botoşani vor fi alături de elevii care susţin examenul de bacalaureat, pentru prevenirea oricăror posibile incidente la centrele de examinare şi în apropierea acestora.

Jandarmii vor fi alături de botoşăneni şi vor lua toate măsurile necesare pentru evitarea oricăror neplăceri şi pentru asigurarea unui climat civilizat.

Recomandăm cetăţenilor care participă la aceste activităţi să respecte măsurile stabilite de organizatori şi de forţele de ordine şi să apeleze cu încredere şi în cel mai scurt timp la jandarmi, în mod direct sau prin apel 112, atunci când consideră necesară intervenţia acestora.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *