Scandalos! Copil de opt ani bătut de învăţătoare

Un copil în vârstă de opt ani, aflat în clasa a II-a, a fost bătut, fără motiv, de învăţătoarea sa. Totul s-a întâmplat la şcoala din satul Puţureni- comuna Coţuşca, unde învăţătoarea Viorela Belehuz, care îi ţine locul la clasă tatălui său, aflat în concediu medical, terorizează un copil.

Părinţii micuţului au făcut, joi, o sesizare atât la Inspectoratul Şcolar, cât şi la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, reclamând abuzurile învăţătoarei.

Într-o pauză, i-a dat pe toţi copiii afară din clasă, l-a chemat pe al meu şi l-a bătut. El a ajuns acasă şi acum plânge şi spune că nu mai vrea să meargă la şcoală”, a declarat Marinică Ştirbu, tatăl elevului bătut.

Părinţii susţin că învăţătoarea a ameninţat copilul că, dacă va spune ce s-a întâmplat, bătaia va fi repetată.

L-a ameninţat că îl lasă repetent, deşi băieţelul meu este primul din clasă”, a spus Sofica Stirbu, mama copilului.

Deşi cunoaşte situaţia, directorul şcolii, Marinică Sandu, care este soţul inspedctorului şcolar Otilia Sandu, nu a luat nicio măsură.

8 thoughts on “Scandalos! Copil de opt ani bătut de învăţătoare

  1. cu regret spun ca acesti parinti sunt o problema pentru intreaga comunitate a satului, ei nu stiu decat sa se certe si sa ameninte pe oricine.

  2. rusine parintilor copilului. aceasti oameni minunati (invatatoarea si tatal ei) au intrat in mocir
    la creata de acesti inculti fara nici o vina. verificati generatiile de elevi ale acestui „domn trandafir” si vedeti ca sunt oameni realizati. felicitari domna invatatore si domnul invatator holoc sa va dea d-zeu putere sa treceti peste toate mizeriile incultilor. acesti scandalagii inculti nu stiu decat sa provoace scandaluri. asteptati sa vedeti ce rasplata vor primi pentru tot raul provocat acestor oameni si celor care ii drgheaza cu bautura de la moldoveni. d-zeu luc reaza

  3. D-NA INVATATOARE FACE PARET DINTR-O FAMILIE DE INTELECTUALI,NU DE PROSTI CARE STIU SA DEA NUMAI CU MACIUCA.ACEASTA FAMILE A SCOS GENERATII INTREGI DE ELEVI CARE SUNT REALIZATI.A FORTAT PANA SI PE UN SARMAN COPIL SA SPUNA CA D-NA LA BATUT.PT CE?IA DAT BAUTURA LU TAICASU(VALERIU) PANA LA OMORAT,SI D-NELE INVATATOARE DE LA SCOALA SI D-NA EDUCATOARE L-AU INMORMANTAT.ACEASTA E DREPT RASPLATA PT BINELE FACUT.PT ALCOOL ADUS DE LA MOLDOVENI PUNE PE IUBITORII LICORII CARE AU COPII IN ACEASTA CLASA SA SPUNA TOT FELUL DE ABERATII.AUTORITATILE VA ROG SA VA SESIZATI.CONTRABANDA E IN FLOARE.RUSINE CA SE RECURG LA ASEMENEA LUCRURI.SA-SI FACA SCOALA SPECIALA PE SOBA ACASA,SAU POATE VREA MADAM SOFICA SA FIE INVATATOARE SAU MARIN SA FIE UN FEL DE DOMNUL TRANDAFIR.RUSIINEEE

    1. Analfabetilor,mai intai terminati-va cele 8 clase si dupa veniti si comentati.
      Nu sunteti in masura sa vorbiti despre acest caz.Si marea Doamna Invatatoare,la propriu mare,ce asa s-a straduit la moartea lui Valeriu,ca dupa aia sa ii ceara inapoi colacii ce i-a dat la inmormantare??! Rusine!!!
      Acest subiect nu e despre contrabanda si alte chestii! Daca atat va duce mintea sa comentati! Pentru spusele voastre veti fi trasi la raspundere! Oricum urmeaza sa vina si televiziunea de la Bucuresti,nu se rezuma totul doar aici!

  4. oameni pusi mereu pe cearta si batai. baiatul nu l_au putut tine nici parintii in frau.doar cearta si scandal imprastie in jur. nu vedeti ca e o facatura. educati_va copilul ca tot voi parinti picati in plasa voastra.
    felicitari doamei invatatoare

  5. condoleante fam.holoc.ieri toata comunitatea l-a condus pe ultimul drum pe d-nul invatator,acest domn trandafir al satului.invatamantul cotustean este mai sarac de astazi, darprin cei doi copii ai sai, si ei cadre didactice imaginea lui va fi printre noi.ma intrb daca acest scandal parsiv nua contribuit si el,alaturi de ineficienta demersurilor la otravirea sufleteasca si amaraciunea acestui om.

  6. Dumnezeu să-l odihnească pe Domnul Învăţător! Condoleanţe familiei! Iar foştii elevi să se roage pentru sufletul său generos! Satul a pierdut un reper!

  7. condoleante familiei holoc. suntem alaturi de voi in aceste momente grele. probabil dumnezeu a avut nevoie de domnul invatator acolo sus de aceea l-a luat asa devreme. un suflet deosebit. voua traficantilor de bauturi de la moldoveni va va rasplati d-zeu
    intr-o zi toate „binefacerile”.
    dar ce spuni tu ,sofica, daca erai tu mama baiatului care l-a snopit fiu’tu in bataie de la bagat in sant si noroc de cea care l-a scapat din mainile lui ? erai bucuroasa atunci mare isprava a facut. si fetita „sluga” spune tot ce vreti voi ca doar au datorii la voi pentru tigari, bautura si …pentru ca l-ati „ajutat” pe tat’su sa moara mai repede. asteptati si rasplata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *