Tribunalul Botoşani va stabili caştigătorul licitaţiei privind activitatea de cosit

Viceprimarul Cosmin Andrei
Viceprimarul Cosmin Andrei

Licitaţia privind activitatea de cosit, tuns şi greblat spaţii verzi din municipiul Botoşani va fi decisă de instanţă. Decizia aparţine Comisiei Naționale de Soluționare a Contestațiilor, care a declinat competența soluționării contestaţiei depuse de firma Marisa Jarden către Tribunalul Botoșani.  Licitaţia a fost câştigată de firma Cornell’s Floor, dar reprezentanții firmei Marisa Jarden au contestat rezutatul.  Valoarea contractului a fost de 161.000 de lei.

Comisia Naţională de Soluţionare a Contestaţiilor şi-a declinat competenţa către Tribunalul Botoşani care va trebui să stabilească care este câştigătorul licitaţiei. Lucrez acum la un caiet de sarcini pentru ca la anul toate activităţile careţțin de spaţiile verzi să fie date societăţii Urban Serv prin delegare de gestiune, pentru a nu ne mai confrunta cu astfel de întârzieri din cauza contestaţiilor”, a declarat viceprimarul Cosmin Andrei.

Până la soluţionarea cazului, angajaţii Directiei Servicii Publice, Sport si Agrement se vor ocupa de această activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *