Un nou magazin de încălţăminte în Uvertura Mall

VertigoUvertura Mall Botoşani anunţă deschiderea, joi, 6 iunie, începând cu ora 10.00, a magazinului de încălţăminte Vertigo. O data cu deschiderea magazinului Vertigo, la etajul 3 din Uvertura Mall, botosanenii vor beneficia de o oferta variata de incaltaminte  formata din branduri de renume, avand istorii fascinate in spate.

Pentru brandul Kickers totul a inceput in 1970, cand Daniel Raufast, fondatorul Kickers, s-a oprit sa se uite la un afis al musicalului american “HAIR”, care exprima dorinta larg raspandita pentru libertate personala. Zi dupa zi, o generatie plina de o energie exploziva, inventeaza un mod original de viata, sincronizat cu noile lor aspiratii. Aceste vise erau ilustrate de modul in care se imbracau, in haine practice, colorate. Dar un element cheie lipsea. Un model de incaltaminte care sa fie similarul jeansului in viata de zi cu zi.

Prin deschiderea magazinului Vertigo, Uvertura Mall isi respecta angajamentul asumat de a pune la dispozitia clientilor sai oferte care sa urmeze cele mai noi si accesibile tendinte pe segmentul de moda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *