Concurs pentru încurajarea consumului de mere finalizat cu premii. Vezi câştigătorii!

concurs promovare marAproximativ 5000 de elevi din mai multe şcoli ale judeţului Botoşani au participat la un concurs organizat de Consiliul Judeţean, care a avut ca scop încurajarea consumului de mere. Şcolile care au realizat cele mai frumoase mere din materiale reciclabile au fost premiate. Consiliul Judeţean a alocat nu mai puţin de 900 milioane lei vechi pentru premiere.

Este o actiune de constientizare a consumului de mere. Proiectul demarat de Guvern ne permite ca o anumita suma sa o alocam pentru promovarea consumului de mere. S-au oferit materiale didactice pentru dotarea şcolilor, iar fiecare copil care a participat a primit o diploma si o carte„, a spus Gheorghe Sorescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean.

Au fost acordate nouă premii I a câte un set de unelete de grădinărit, un microscop şi şase atlase, şase premii II a câte un set de unelte de grădinărit, un microscop şi cinci atlase şi trei premii trei a câte un set de grădinărit, un microscop şi două atlase.

Dorim să încurajam consumul de mere, avand in vedere ca intr-adevar consumand in fiecare zi cate un mar vom fi sanatosi. Copii au avut de realizat un mar din materiale refolosibile si cu siguranta si-au pus toata imaginatia si creativitatea, astfel incat au realizat lucruri deosebite, placute ochiului. Aceste <mere> sunt insotite de un slogan, de o poezie, care incurajeaza consumul de mere„, a precizat Cătălina Lupaşcu, inspector general adjunct al IŞJ.

Premiul I : Scoala 17 Botoşani, Şcoala „Ion Creangă” Botoşani, Şcoala „Grigore Antipa” Botoşani, Şcoala 11 Botoşani, Colegiul Naţional „A.T.Laurian” Botoşani, Liceul Teoretic Ştefăneşti, Şcoala „Mihail Kogălniceanu” Dorohoi, Liceul „Nicolae Iorga” Botoşani şi Şcoala Răchiţi.

Premiul II: Şcoala Icuşeni-Vorona, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Flămânzi, Şcoala Flămânzi, Şcoala 10 Botoşani, Şcoala Ipoteşti

Premiul III: Şcoala 12 Botoşani, Şcoala 1 Dorohoi şi Şcoala Vf.Câmpului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *