Liderul LSI despre profesorii care fac parte din comisiile de examen: Ii dai 1,5 lei si il tragi la raspundere daca greseste

examen de bacalaureatReprezentantii sindicatelor locale din invatamant considera ca profesorii care fac parte din comisiile de examen ar trebui mai bine platiti. Liviu Axinte, liderul Ligii Sindicatelor din Invatamant, a declarat ca responsabilitatea profesorilor este mare, comparativ cu cat sunt platiti pentru aceste servicii. El a mai spus ca pina la aceasta data nu a fost emis inca un ordin al ministrului Educatiei privind plata profesorilor care fac parte din aceste comisii.

Sper ca Inspectoratul Scolar Judetean sa numeasc in comisii profesori de liceu, asa cum a promis, iar la gimnaziu sa fie de gimnaziu.  Plata profesorilor ar trebui facuta la un nivel, astfel incat profesorii sa vina, nu sa-i dai 1,5 lei sau cat era. Ii dai 1,5 lei si il tragi la raspundere daca greseste. Situatiile din anii anteriori, cand au corectat si profesori care nu erau de liceu, au fost generate exact de situatia platii”, a spus Axinte.

One thought on “Liderul LSI despre profesorii care fac parte din comisiile de examen: Ii dai 1,5 lei si il tragi la raspundere daca greseste

  1. Are dreptate liderul când spune aceste lucruri dar sper să supravegheze să nu mai apară acele plăcinte cu ţepeş de milioane de lei. Ei să fie bine plătiti de minister iar la bac să promoveze doar copiii care au învăţat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *