Conţac îşi cere scuze de la botoşănenii care au vrut să îl viziteze în Penitenciar

Constantin Contac
Constantin Contac

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean şi al PSD, Constantin Conţac, îşi cere scuze, pe blogul personal, de la toţi botoşănenii care au vrut să îl viziteze în penitenciar, însă nu au reuşit din cauza rigorilor închisorii.

El a postat pe blog un mesaj de mulţumire pentru toţi cei care l-au felicitat de Constantin şi Elena. De asemenea, el susţine că, în perioada grea prin care trece, a avut parte de „prieteni adevăraţi”.

Iată mesajul postat pe blog:

„De Sărbătoarea Sfinţilor Împăraţi, Constantin  şi Elena, am primit plicuri cu felicitări, adresate cu ocazia numelui pe care îl port, de la prieteni şi oameni, care au simţit că pot astfel, să-mi fie   mai aproape, cu un cuvânt bun şi o încurajare.

Le mulţumesc tuturor şi le transmit la rândul meu, multă sănătate şi să aibă parte de dragostea altor semeni, atunci când au nevoie, mai mult şi mai mult.
De asemenea, le cer scuze multor botoşăneni,  că nu au avut posibilitatea să mă viziteze, deşi şi-au dorit, deoarece, aici, regimul are nişte proceduri, care trebuie respectate, iar familia mea a avut mereu nevoie să  mă ajute, cu cele necesare, când li s-a permis accesul, conform programării.
Dar, toate aceste semnale de bunăvoinţă şi prietenie, m-au făcut să cred că totuşi”” nu sunt singur şi orfan” , din contra, la greu, prietenii adevăraţi s-au cunoscut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *