Botoșaniul inclus în Turneul Naţional al Trupei Semnal M. Află detalii!

„Botoşaniul, ca toate celelate oraşe, a fost inclus în turneul nostru naţional în urma unui sondaj făcut de noi pe Facebook, dar şi pentru că la Botoşani am avut, de fiecare dată când am fost, experienţe plăcute şi, să fiu sincer acum, am insistat să facem un concert şi acolo în acest turneu”, a declarat Nicu Barna, chitaristul formației Semnal M referitor la Turneul Național, care va demara pe data de 10 iunie.

Trupa clujeană va ajunge la Botoşani pe data de 26 iunie, iar concertul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor. Biletul la concert, ca în toate orașele, este de 30 lei pentru locurile din față și 4o lei pentru locurile din spate.

Turneul aniversar al trupei cuprinde 35 de orașe exact vârsta pe care trupa a împlinit-o, și va fi împărțit în două etape. Prima până în iulie, iar a doua, începând cu luna octombrie.

Turneul a fost împărțit în două etape, prima în luna iunie, iar a doua, în luna octombrie pentru că, ne-am gândit noi, și din experiența pe care o avem, știm că turneele prin  țară nu merg atât de bine în plin sezon estival”, ne-a mai spus Nicu Barna, chitaristul trupei.

Trupa va cânta în spectacolele pe care le va susține pe scenele orașelor unde este programat turneul mai ales piesele cunoscute care au legănat copilăria și adolescența multor români. Nu vor lipsi nici piese mai noi, dar, fiind un concert aniversar, vor avea prioritate piesele-legendă. Așadar, publicul va cânta cu siguranță alături de trupă celebrele “Povești la gura sobei”, “Spune-mi cine ești”, “La fereastra ta” sau “M-a vrăjit o stea”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *