Francezii, interesaţi să cumpere lapte de oaie din judeţul Botoşani

oiFrancezii sunt interesaţi să cumpere lapte de oaie din judeţul Botoşani, Cel puţin asta susţine preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, care s-a întâlnit, luni, cu reprezentanţii unei asociaţii din Franţa, iar pe lângă discuţiile despre cultură, francezii au abordat şi tema relaţiilor comerciale dintre judeţul Botoşani şi localităţi din Franţa.

Dânşii vor să extindem colaborarea, să depunem proiecte şi pe zona de privat. Îi interesează laptele de oaie, pentru că ei fac acea brânză cu mucegai. Vor o colaborare cu judeţul Botoşani, să facem un proiect împreună, să convingem cetăţenii care vor să vândă marfă să îşi autorizeze producţia ecologică să ducem laptele de oaie în Franţa, pe care vor să-l ia la un preţ bun. Vor să facem un parteneriat, iar noi să identificăm 10-15 producători care să se autorizeze ecologic”, a spus Ţurcanu

2 thoughts on “Francezii, interesaţi să cumpere lapte de oaie din judeţul Botoşani

  1. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Nu stiu cum se face ca orice strain care vine in Botosani, indiferent daca e arab, francez, rus sau chinez, devine interesat doar de exportul de animale (oi in special), produse din lapte de oaie, samd. Sa fie oare pentru ca afacerea sefului (sau tatului in acte) Consiliului Jud este in domeniu???? NU, NU CRED, EXCLUS, ar fi trafic de influenta si nu facem noi de astea ca e ilegal….dar mai stii? Interesant, ce sa facem daca nu avem nimic altceva de oferit… strainilor…. si tocmai acum cand afacerea primarului (in acelasi domeniu, apropo) a dat faliment…. CURAT GHINION!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *