Spitalul Judeţean nu are bani pentru tichetele de masă ale angajaţilor

cadre medicaleAngajaţii Spitalului Judeţean nu-şi vor primi prea curând tichetele de masă restante. Gheorghe Damian, managerul Spitalului Judeţean, susţine că unitatea are datorii şi că nu îşi permite angajarea acestor cheltuieli. Anul acesta, salariaţii au primit tichetele doar pe o lună.

Nu avem posibilitate financiară să dăm tichetele. Sunt blocaţi prin arierate. Tichetele de masă se dau în limita bugetului, dar dacă eu nu am bani, de unde să dau. Aşteptăm rectificarea bugetară„, a spus Damian.

Spitalul Judeţean are peste 2000 de angajaţi.

3 thoughts on “Spitalul Judeţean nu are bani pentru tichetele de masă ale angajaţilor

  1. da ti demisia de onoare… daca o ai…onoare…cum adica nu deconteaza CASA DE ASIGURARI?INCHIDETI TOT SPITALUL si gata…vai nu avem bani ptr tomograf…medica mente…bonuri de masa…INCHIDETI TOOOOOOOOTTTT SI GGGGAAATTTTAAAA…ACASA..

  2. Dar bani pentru marirea salariilor la tesa de unde aveti? Domnule TURCANU cred ca este bine sa verificati cum au crescut salariile la tesa, in ce conditii de respectarea legii? De fiecare data directorul spitalului Damian vine cu informatii care nu sunt credibile, numai sa duca opinia publica si pe dumneavoastra in eroare, sa arate cat de buni sunt si cat se straduiesc sa faca sa mearga treaba bine! In spatele acestor minciuni se fac mariri de salarii nejustificate, promovari…… la tesa bineinteles . Unde este acel Aivancesei care dadea solutii, cu texte de lege care nu se potriveau , pe comentarii? De ce acum nu rezolva problemele tuturor salariatilor? Ba chiar ne ameninta sa nu dam in judecata ca ne asigura el ca dam degeaba…….ca are el grija? Ce sa intelegem din astea? Cheama asistentii sa le schimbe locul de munca unde vrea el ca altfel ameninta ca-i da afara? La psihiatrie stiti dle Turcanu ca este o minciuna gogonata?????? Cum poti schimba locul de munca la un angajat fara acordul lui si mai ales privind domeniul de activitate. Sa va spuna juristul Nitu daca am sau nu am dreptate ……Ca el face si desface cu acel Aivancesei, care daca-l iei repede nu stie cate urechi are.

  3. [MARKED AS SPAM BY ANTISPAM BEE | Server IP]
    Doamna Elena M. , nu ati obosit sa stati cu ochii pe articolele de sanatate si sa gasiti in orice un motiv sa-l acuzati pe Aivancesei? oricine si oricand isi da seama ca dumneavoastra sunteti in spatele comentariilor. nici acum cand sunteti cu un picior in pensie nu va potoliti? va iesi oare diabolismul din dumneavoastra vreodata? va hraniti cu facerile de rau, nu aveti la ce muri dar nici la ce trai…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *