Şefa IŞJ: Există locuri şi cadre didactice pentru toţi copiii de grădiniţă

gradinitaConducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean dă asigurări că vor fi locuri suficiente în grădiniţe în anul şcolar viitor. Înscrierea copiilor care merg pentru prima oară la grădiniţă în anul şcolar viitor se face între 3 şi 21 iunie, iar pe 25 iunie vor fi afişate locurile rămase libere după această perioadă.

La nivelul fiecărei grădinţe s-au afişat criteriile, perioadele. Locuri sunt, având în vedere că anul acesta avem înscrişi în învăţământul preşcolar 11.572  copii, iar pentru anul viitor preconizăm să avem 11.600 copii. Există locuri şi cadre didactice pentru toţi copiii. Probabil or să fie înscrieri mai multe la anumite grădiniţe, dar noi sperăm că vom regla în următoarele etape toate aceste probleme”, a spus Mihaela Huncă, inspector general al IŞJ.

Ocuparea locurilor libere se va face după finalizarea etapei de reînscrieri, în ordinea descrescătoare a grupelor de vârstă, respectiv grupa mare cu copii de 5 ani, grupa mijlocie cu copii de 4 ani, grupa mică, cu copii de 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *