Primaria organizează un seminar dedicat elevilor şi angajatorilor

bursa locuri munca absolventiPrimăria municipiului Botoşani, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Botoșani și Agenția Pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani, informează cetăţenii că în data de 13 iunie 2013 va avea loc evenimentul intitulat  Este viitorul tău. Gândește-te la asta! . Acţiunea va avea loc joi, 13 iunie 2013, între orele 13.00-15.00, la Teatrul „Mihai Eminescu” Botoşani.

Este un eveniment interactiv care vine  în sprijinul unui program de creare a locurilor de muncă în Botoșani, creat cu scopul de a informa elevii de liceu despre angajatorii locali și despre oportunitățile de carieră în diferite domenii.

Mulți elevi părăsesc orașul natal pentru a urma studii superioare și pentru a căpăta noi abilități și calificări, dar nu cunosc ce tipuri de cariere există în Botoșani sau de ce au nevoie pentru a obține unul dintre aceste locuri de muncă. Este viitorul tău. Gândește-te la asta! oferă o oportunitate elevilor și părinților să exploreze posibilitățile unei cariere alături de angajatorii locali.

Seminarul interactiv va include prezentările companiilor, urmate de întrebări adresate de către public. Elevii vor avea ocazia să discute mai multe detalii cu angajatorii și să obțină materiale informative suplimentare despre companie la punctele de prezentare, pregătite în holul Teatrului „Mihai Eminescu”, înainte și după seminar.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm contactaţi-ne prin telefon sau e-mail la: 0741022463/ [email protected] ( persoana de contact: Amarghioalei Andreea).

Sursa: comunicat presa

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *