Vezi cu cât vinde Primăria construcţia abandonată de lângă Bazarul Tati!

ruinele BotosaniuluiPrimaria Botoşani organizează licitaţie pentru vânzarea construcţiei aflate în ruină lângă Bazarul Tati. Licitaţia are loc pe 6 iunie, începând cu ora 10.00.
Vânzarea se poate efectua şi pe cote procentuale stabilite şi identificate de către ofertatnt în mod explicit în documentaţia depusă.
Ofertele se depun la Registratura Primăriei Municipiului Botoşani, sediul din Piaţa Revoluţiei nr. 1. Preţul de pornire la licitaţie este de 115.378 lei pentru întreaga proprietate în conformitate cu raportul de evaluare. Contravaloarea documentaţiei de înscriere la licitaţie 400 lei.
Garanţia de participare reprezintă 10% din valoarea ofertei depuse şi  va fi depusă la comisia de licitaţie la data şedinţei sub forma scrisorii de garanţie bancară sau filă CEC. Garanţia se restituie la finalul şedinţei celor care nu au adjudecat licitaţia şi se restituie adjudecatarului la data efectuării plăţii în cuantumul adjudecat.
Toate costurile privind perfectarea documentaţiei de vânzare – cumpărare sunt în sarcina adjudecatarului.
Dacă la şedinţa din data de 6 iunie 2013 nu există înscrieri sau există o singură înscriere, licitaţia va fi reluată în termen de 7 zile calendaristice, la aceeaşi oră, în aceeasi locaţie, fără alte formalităţi de publicitate. La a doua şedinţă de licitaţie, indiferent de numărul orfetelor, va fi declarată adjudecatară oferta conformă şi cea mai mare.
Şedinţele de licitaţie se vor deşfăşura în sediul din Calea Naţională nr. 101, în sala de ceremonii.
Contestaţiile pot fi depuse de persoanele care s-au înscris la licitaţie în termen de 3 zile lucrătoare de la dat şedinţei, la registratura Primăriei Municipiului Botoşani. Termenul de soluţionare este de 2 zile lucrătoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *