Circa 25 de voluntari înscriși în programul Bibliovacanța din această vară

Biblioteca Județeană Mihai Eminescu Botoșani va derula, și vara aceasta, programul Biblio-vacanța ajuns la cea de-a III-a ediție.

Pe lângă cursurile deja consacrate de limbi străine, micii reporteri, origami, matematică distractivă, ș.a, copiii care vor dori să-și petreacă timpul liber plăcut în vacanța de vară, vor putea opta și pentru câteva cursuri noi și inedite precum cursuri de dansuri caraibice sau de istoria evreilor.

De asemenea, tot în cadrul programului tradițional de vară, se va desfășura un curs dedicat părinților cu copii cu autism.

Înscrierea persoanelor care doresc să facă voluntariat în cadrul acestui program, oferind din experiența lor copiilor, în diferite domenii de activitate, s-a putut face până la data de 1 iunie pe siteul Bibliotecii.

În total s-au înscris 25 de voluntari, urmând ca de săptămâna viitoare să fie lansată sesiunea de înscriere pentru cursurile estivale.

Până acum certe sunt cursurile de gramatica limbii române, micii reporteri, cursuri de limbi straine: franceză, engleză, spaniolă, greacă, cursuri de dansuri caraibice , matematică, istoria evreilor, arte plastice. Cel mai probabil, spre finele vacanței se va relua și cursul de limbă japoneză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *