Peste 50 de traficanţi şi consumatori de droguri, audiaţi la DIICOT

diicot traficanti de droguri50 de traficanţi şi consumatori de droguri din judeţul Botoşani au fost audiaţi, luni, la sediul DIICOT într-un dosar de trafic şi consum ilicit de droguri. Ancheta a vizat în special opt tineri cu vârste între 21 şi 28 de ani, care, în perioada iulie 2012- iunie 2013, au procurat şi vândut fără drept diferite cantităţi de cannabis şi haşiş către adolescenţi din Botoşani.

Cei opt tineri- P.P.C, de 23 de ani, B.A.G. de 26 de ani, S.A.I, de 26 de ani, E.A., de 21 de ani, U.P., de 26 de ani, L.V.C, de 26 de ani, C.F., de 28 de ani şi M.C de 21 de ani,  erau şi consumatori şi făceau parte dintr-o grupare infracţională de trafic de droguri.

diicot droguri
Drogurile descoperite de anchetatori la domiciliile tinerilor implicaţi

Luni dimineaţă, procurorii DIICOT din cadrul Biroului Teritorial Botoşani au dispus efectuarea unor percheziţii la domiciliul acestora şi au emis 50 de mandate de aducere pe numele atât a celor care vindeau droguri, cât şi a celor cărora le erau vândute acestea.

Acţiunea a vut loc cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de combatere a criminalităţii organizate şi a celor din Serviciul de acţiuni speciale, dar şi a jandarmilor din Botoşani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *